Főoldal

Bútorkárpitos Budapesten

slider3-610x259

Az egyre könnyebben megfizethető, ámde rövid élettartamú bútorok korában szinte már feleslegesnek gondolhatnánk a bútorkárpitosokat. Egy használt fotel, vagy kiszakadt ágy esetében azonban csodára képesek a kárpitosok Budapesten. A bútorkárpitozás árak még mindig jóval a vadonatúj bútor vételi árak alatt vannak, nem csoda hát, hogy egy jó bútorkárpitosra még ma is szükség van.

Legyen szó ülő-, vagy fekvő alkalmatosságról, bármennyire is kíméletesen használjuk bútorainkat, idővel valamennyi cserére szorul. Felületük elkopik, vagy kiszakad, ennek köszönhetően már nem lesz a lakás dísze, komolyabb baleset eredményeként a használata is lehetetlenné válik. A bútorkárpitosok pont az ilyen kisebb-nagyobb szépséghibák javításával, bútorok újjávarázsolásával foglalkoznak. A renoválás mellett természetesen új bútorok elkészítésére is van lehetőség, amelyet a megrendelő igényei és elképzelései szerint készít el a bútorkárpitos.

Bútorkárpitost Budapesten is könnyedén találunk, sokszor szinte meglepően olcsón dolgoznak (egy új bútor bolti árához képest), de a kárpitozás ára természetesen függ a bútor állapotától és az esetleges szállítási költségektől is. A kárpitos bútorok időtállóak, hiszen fából készülnek és a kárpit cseréje olcsóbb, mint egy új – a legtöbb esetben gyengébb minőségű – bútor megvétele. Bútorkárpitost persze nemcsak Budapesten, hanem Pécsett, Szegeden, Kecskeméten, azaz gyakorlatilag az ország bármely pontján találunk, de a fővárosban a több lakos, több kárpitos bútort eredményez, és ez több bútorkárpitos megélhetését teszi lehetővé.