Főoldal

Impresszum

Főszerkesztő: Deák Antal

E-mail: Itt

Az oldal tartalmának bármely részét szerkesztői engedély nélkül tilos felhasználni. Csak és kizárólag link közreadásával vagy a szöveg teljes átírásával lehetséges bármilyen cikk megjelentetése akár nyomtatott, akár online változatban.

Az oldalra az olvasók által feltöltött cikkek tartalmáért valamint nyelvezetéért a honlap üzemeltetője nem felel. A különböző szakemberek elérhetőségei tapasztalat  valamint vélemények alapján kerültek fel a honlapra. Ezért semmilyen anyagi juttatást a honlap készítői nem fogadtak el.

A hirdetésekben található szövegek nem a szerkesztőség véleményét tükrözik a reklámban szereplő termékekkel kapcsolatosan.

Minden, az oldalon megjelent cikk valamint fotó tájékoztató jellegű, a fotók nem a cikkben szereplő személyeket ábrázolják. Olvasóink, valamint véleményt nyilvánítóink adatait csupán reklámok vagy információk eljuttatására, valamint közvélemény-kutatás céljából használjuk fel. Személyes adatokat harmadik félnek a honlap üzemeltetője semmilyen célra nem ad ki.