Főoldal

Médiaajánlat

Portálunkon lehetőség van reklámbanner kihelyezésre. Amennyiben az Ön cégének a kárpitozás a tevékenysége, esetleg fogyóanyagokat forgalmaz, oldalunkon megszólíthatja célközönségét.

Internetes portálunk főleg a barkácsolás szerelmeseinek készül, de nem kizárólag. Napi szinten foglalkozunk a kárpitozás rejtelmeivel, de nagyon sok más témában is segítséggel szolgálunk olvasóinknak.

Állandó rovataink között szerepelnek: a kárpitozás története, ágy-, autókárpitozás, antik bútor kárpitozása, valamint a bútorfestés. Ezekben a rovatokban a cím adta lehetőségeken belül a témát járjuk alaposabban körbe. Nem csak tanácsokat adunk, hogy hogyan lehet megoldani otthonilag a kárpitozást, de szakemberek elérhetőségeit is megtalálhatják. Fórum rovatunkban olvasóink oszthatják meg egymással úgy a tapasztalatokat, mint a véleményeket, de akár a különböző megmaradt anyagok is gazdát cserélhetnek.

Azonkívül oldalunk foglalkozik a bútorfestés, restaurálás kérdéskörével is. Itt is adunk tanácsot, hogy hogyan érdemes nekifogni, milyen bútorokat lehet restaurálni otthon, valamint hogy milyen szerszámokra van szükség.

Olvasóink élhetnek azzal a lehetőséggel is, hogy hírlevelünkre feliratkozzanak. Hírlevelünkben rendszeresen tájékoztatjuk, hogy milyen újdonságok jelentek meg a honlapon.

Fontosnak tartjuk, hogy ne csak szakemberek elérhetőségei, illetve házi ötletek legyenek az oldalon, hanem érdekes, a kárpitozással, bútorfestéssel és restaurálással kapcsolatos olvasmányok is.

Az árajánlat kérése semmibe sem kerül, és biztosak vagyunk benne, hogy meg tudunk majd állapodni. Írjon nekünk itt: karptios24@gmail.com