Főoldal

Ne dobja ki, újítsa meg foteljét!

fotel-610x259

Áll a lakásban egy fotel, amely éppen jó helyen van, kényelmes és formás, mégsem illik a lakáshoz? Vagy csak az idők során menthetetlenül elhasználódott, beszennyeződött, és már eljutott a végső stádiumba? Nos, amennyiben más gond nincs a bútorral, érdemes várni még, mielőtt mindenestül kihajítanánk.

Sokan szabadulnak meg fotelektől és vesznek helyettük újakat csak azért, mert huzatuk kifakult, elszíneződött, beszennyeződött vagy kiégett, de azért is gyakran cserélnek le darabokat, mert nem illenek a lakás régi vagy új stílusához, nem harmonizálnak más bútordarabokkal. Ezekben az esetekben a tulajdonosok sokkal több vesződségbe és kiadásba verik magukat tudtukon kívül, mint amennyi szükséges lenne. Egyszerű, olcsó és hatékony megoldást jelenthet ugyanis ilyenkor a kárpitozás.

A fotel hibája általában nem szerkezeti, hanem külsőségekben nyilvánul meg. A kárpitosmester ugyanakkor képes arra, hogy tökéletesen újjávarázsolja a fotelt a kárpit lecserélésével, így nem kell újat keresnünk. Ez nem csak időt takarít meg, de egyben lehetővé teszi, hogy jól bevált fotelünket megtarthassuk, ráadásul úgy szülessen újjá, ahogyan csak akarjuk.

A kárpitozás során több száz, több ezer fajta anyag, szín és minta közül választhatunk, így nem kell a boltokat járnunk, mire találunk egy éppen lakásunkba illő darabot, nem kell amiatt mérgelődnünk, hogy a legkényelmesebb fotel az üzletben éppen rossz árnyalatú. Minden úgy valósulhat meg, ahogyan azt kigondoljuk.

A fotel kárpitozásával új életet lehelhetünk régi bútordarabjainkba, pénzt és energiát takarítva meg.