Főoldal

Kidobás helyett felújítás

sofa-610x259

Ha igazán egyedi, stílusos otthont akarunk varázsolni egy lakásból, természetesen nem szabad elhanyagolnunk a falak dekorációját sem. A hagyományos megoldások azonban csak igen korlátozott lehetőségeket nyújtanak nekünk az önkifejezésre – az egyszerű festett fal, a lambéria vagy a tapéta sokszor nem képesek mindezt megadni nekünk, amire vágyunk.

Itt kerül a képbe a beltéri kárpitozás. A kárpitozás egy gyorsan, a szakemberek által egyszerűen elvégezhető folyamat, amely révén úgy dekorálhatjuk ki lakásunk belső terét, ahogyan csak akarjuk.

A kárpitozáshoz rengeteg féle anyagot felhasználhatunk – lehet olyan egyszerű és könnyű, akár a vászon, vagy kifinomult, mint a selyem. Kárpitozhatjuk a falakat, a mennyezetet, az ajtókat, így tökéletes harmóniát hozhatunk létre, egy olyan életteret, ahol minden egyes négyzetcentimétert saját ízlésünknek megfelelően formáltunk.

A szakemberek által elvégzett kárpitos munka előnye, hogy tartós, időtálló dekorációt nyerünk általa, amellyel nem csak felújíthatjuk a kopott ajtókat és falakat, de akár a sérüléseket is könnyedén és igen olcsón elfedhetjük.

Ezen felül is vannak előnyei a beltéri kárpitozásnak. A kárpitozott falak egyrészt hosszabb távon képesek visszahozni árukat, a kárpitozás alá ugyanis könnyedén illeszthetünk szigetelést is. A hőszigetelt falak segítségével nagymértékben lefaraghatjuk energiaköltségeinket.

És nem csak a hőt vagy a hűvöset tarthatjuk bent, de arra is lehetőségünk van, hogy különleges szivacsok beépítésével hangszigeteltté tegyük helyiségeinket. Így többé nem kell attól sem tartanunk, hogy a hangos zene vagy zajok zavarnak majd másokat.

A beltéri kárpitozás segítségével egyedivé, hangszigeteltté tehetjük lakásunkat, visszafoghatjuk a fűtésre fordított költéseket, és mindezt anélkül tehetjük meg, hogy pénztárcánk nagyon megsínylené.